Waarom zou ik supplementen gebruiken?

Je zult je misschien afvragen "waarom moet ik supplementen gebruiken als ik al gezond eet?" Een terechte vraag. In deze tijd functioneert het lichaamsstelsel van veel mensen niet optimaal; men is vatbaar voor infecties en kampt over het algemeen met een kwakkelende gezondheid. Velen van ons hebben te lijden onder een of meer chronische aandoeningen. Een gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid en het niet beschikken over voldoende energie is tegenwoordig aan de orde van de dag. De belangrijkste oorzaak voor deze slechte gezondheidstoestand is in de meeste gevallen: een voortdurend tekortschietende voeding. De basis voor een goede gezondheid is en blijft de juiste voeding. Alleen dan zal het suppleren optimale resultaten bieden. Supplementen zijn dus een aanvulling en geen invulling.

mensen met Vitamine B12-tekort
mensen met Vitamine D-tekort
mensen met Magnesium-tekort

gezonde voeding is de basis - suppletie vult aan

Er zijn tegenwoordig meer elementen waar ons lichaam aan blootgesteld wordt naast tekortschietende voeding. Denk aan (overmatige) stress, medicijngebruik, luchtverontreiniging, bestrijdingsmiddelen, intensieve veehouderij (hormonen en antibiotica) en lichaamsvreemde additieven (E-nummers). Al deze elementen zorgen ervoor dat er, zelfs bij een evenwichtige basisvoeding, tekorten optreden. En deze tekorten kun je heel goed aanvullen met de juiste, natuurlijke supplementen.

HOE WERKT HET?

Het formulier mag je zien als een uitgebreide analyse. Op het formulier zelf staat omschreven wat de exacte bedoeling is. De analyse neemt ongeveer een half uur van je tijd in beslag. Na het invullen van het formulier en de betalingstransactie (zie einde formulier) ontvang jij een op maat gemaakt suppletieprogramma per mail. Geheel afgestemd op jouw levenswijze en behoeften. Dit suppletieprogramma is inclusief:

Advies op maat
Persoonlijk suppletie-advies helemaal op jou afgestemd
Inzicht
Uitleg waarom je bepaalde supplementen moet nemen
Voorschrift
Omschrijving van de dosering, vorm en welk merk
Achtergrondkennis
Uitleg over wat vitaminen en mineralen zijn en hun werking in je lichaam
Ondersteuning
Aanvullend persoonlijk advies voor je levensstijl en voedingspatroon
Extra
Informatie waar je specifieke supplementen kunt aanschaffen

SPORTERS en ATLETEN

Dit suppletieprogramma is ook zeer geschikt voor sporters en atleten. De juiste supplementen zorgen namelijk voor een verbeterde conditie, meer spiermassa, minder vetweefsel en een verhoogd energielevel. Je prestatievermogen neemt toe en je bent alerter en meer gefocust. Ook helpen de juiste supplementen je spieren sneller te herstellen. De synthetische supplementen die veelal gebruikt worden, raad ik af. Deze doen niets anders dan je lichaam belasten met chemische stoffen en het effect is minimaal. Natuurlijke supplementen doen het tegenovergestelde: je zult versteld staan van de resultaten!

ga naar formulier

even voorstellen

Mijn naam is Laura Kluyver, gediplomeerd voedingsdeskundige met een achtergrond in orthomoleculaire voeding en suppletie. Ik ben een fanatiek sporter (boksen, crossfit, hardlopen en yoga) en met name geïnteresseerd in mensen op weg helpen naar een gezondere, fittere en gelukkigere levensstijl. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, bied ik nu mijn suppletieprogramma online aan. Het is mijn doel om jouw doelen te realiseren.

Laura Kluyver

Laura Kluyver

orthomoleculair voedingsdeskundige