19 gedachten over “Recensies

 • 3 oktober 2016 om 20:28
  Permalink

  Laura en ik zijn met elkaar in contact gekomen omdat ik van mening was en ben dat wij een mooie aanvulling zijn op ons werkgebied.
  Laura nodigde mij uit om te laten ervaren wat zij kan betekenen door het veranderen van mijn voedingspatroon en het gebruik van aanvullende supplementen. Dat heb ik niet nodig dacht ik, ik voel mij toch goed. Toch heb ik een groot deel van de adviezen opgevolgd met het resultaat dat ik door een paar kleine aanpassingen ik wat kilo’s kwijt ben, gezonder ben gaan eten en beter ben gaan slapen. Ik ben mij dus nog beter voelen dan dat ik al deed.
  Laura bedankt voor dit mooie inzicht!

  Beantwoorden
 • 2 november 2016 om 12:11
  Permalink

  Eindelijk, na 30 jaar tobben met zowel mijn humeur als de fysieke klachten die bij het vrouw zij horen, kwam ik Laura tegen. Na een informeel gesprek over mijn klachten gaf zij aan mij te kunnen helpen. Nu, 4 maanden later, heb ik voor het eerst mogen ervaren hoe het is om ‘normaal’ te menstrueren. Een mijlpaal. Geen twee weken van te voren al signalen, hevige buikkrampen die me lam leggen, moodswings van hier tot Tokio…. het is een feest! Ik ben stabiel, energieker en ben ook nog eens de broodnodige 8+ kilo afgevallen die ik graag wilde. Daarbij komt dat ik mijn gewicht makkelijk kan controleren nu omdat ik weet wat ik moet doen. Super blij met dit fantastische resultaat.
  Liefs, Roswitha

  Beantwoorden
 • 8 december 2016 om 09:18
  Permalink

  Ook ik ik heb een 3 maanden traject gevolgd onder de bezielende leiding van Laura. Ik kan niet anders zeggen dat het mij alles gebracht heeft wat ik gehoopt had…en meer. Inmiddels ben ik 5 maanden verder en heb zoveel meer energie, sta steviger in mijn schoenen, ga nieuwe, voorheen ondenkbare, uitdagingen aan. Verloor 10 kilo gewicht en blijf hier in stabiel. Heb geen last meer van maagproblemen en zo kan ik nog wel even doorgaan! Laura geeft een professionele begeleiding en ondersteuning. Zij zorgt op eigen initiatief goed voor haar cliënten! Ik ben er super blij mee en kan iedereen dit traject aanraden!!!

  Beantwoorden
 • 5 januari 2017 om 15:17
  Permalink

  Laura is een warme en vriendelijk vrouw die mijn klachten echt serieus nam. Ik kreeg van haar een voedingschema, advies voor supplementen en beweging. Na ongeveer twee weken begon ik al echt een vooruitgang te boeken. Nu, na drie maanden, ben ik een stuk fitter en energieker!

  Beantwoorden
 • 8 februari 2017 om 17:40
  Permalink

  Reactie cliente 3 maanden na het traject:
  Hoi Laura!
  Het gaat nog steeds heel goed.
  Heb nooit meer last gehad van hevige buikpijnen. Heel af en toe een wat opgeblazen buik, maar dan weet ik ook gelijk waar dat door komt.. dus dat neem ik af en toe maar voor lief.
  Hetgeen wat mij het meeste goed heeft gedaan is (denk ik) het weglaten van de koemelk..
  Voor de rest hou ik goed in de gaten dat ik meer varieer. Zeker met ontbijt. Nog steeds 2x rijstemelk met haver, 2x geitenyoghurt, keer een groene shake en een keer een cracker of banaanpannekoekje.. Mijn gewicht blijft hangen op 57/58. En daar ben ik super blij mee! Was voor ik bij jou kwam namelijk 62.. Dus nog altijd zeer tevreden!
  Hopelijk met jou ook alles goed! Je bent lekker druk zie en hoor ik, goed teken!

  Beantwoorden
 • 4 maart 2017 om 20:24
  Permalink

  Ik liep al maanden met migraine problemen en tevens wilde ik graag een kg of 5 eraf. Ik was al wel met gezonde voeding bezig en deze manier van eten/leven sprak me eigenlijk meteen aan. In oktober had ik mijn eerste consult en al heel snel voelde ik me fitter. Ik heb sinds oktober nog maar een enkele keer last van Migraine gehad en ik ben ervan overtuigd dat dat met name kwam omdat ik de dagen ervoor te veel suikers had genomen. Mijn bloedsuikerspiegel was erg onregelmatig maar door de goede tips van Laura komt deze steeds meer op 1 lijn. Ik voel me gewoon fitter en blijer als ik gezond eet en Laura motiveert me en stimuleert hierin. Samen bespreken we de weg die ik bewandel, mijn valkuilen en de successen.

  Beantwoorden
 • 5 maart 2017 om 12:18
  Permalink

  Ik heb 3 mnd een traject gevolgd bij Laura. Ik had veel klachten van mijn darmen, voedselallergie en gevoel van niet fit zijn/vermoeidheid. Voornamelijk na het volgen van vruchtbaarheidsbehandelingen. Ik ben aan de slag gegaan met een persoonlijk advies met voedingspatroon en supplementen. Met positief resultaat. Klachten werden minder, ik heb veel meer energie en sta sterker in mijn schoenen. Het geeft je inzicht in eigen lijf en brein. Je herkent nu meer de oorzaak van klachten, en ik ben ruim 7kg afgevallen wat altijd leuk is. Je wordt goed begeleidt, ze kijkt na je klachten en geeft je steun en advies. Lekkere recepten en goed vol te houden. Langzaamaan draai je het ‘dieet’ om na een gezonde voedingspatroon in je leven. Laura bedankt voor het steuntje in de rug.

  Beantwoorden
 • 5 april 2017 om 19:45
  Permalink

  Ik kwam bij Laura met, wat ik later leerde, ernstige PMS-klachten. Na mijn tweede bevalling voelde ik me steeds slechter in mijn vel zitten. Ook was mijn menstruatie onregelmatig en zeer heftig. Ik had last van depressieve gevoelens, voelde me bijna altijd moe, chagerijnig en een week voor mijn menstruatie voelde ik me echt beroerd. Eigenlijk voelde ik me maar 1 week in de maand goed. Ik was daar zelfs al een beetje aan gewend, maar had ergens het gevoel dat er een oplossing voor moest zijn. Bij mijn huisarts kwam ik niet verder en die stuurde me telkens weer naar huis: je zult er mee moeten leren leven. Laura was voor mij een lichtpuntje aan de horizon! Eindelijk voelde ik me begrepen en waren mijn klachten niet raar en vaag, maar “gewoon PMS-klachten”. En daar was iets aan te doen. Ze heeft me vijf maanden intensief begeleidt door middel van voedingsadviezen, supplementen en gesprekken. De eerste twee maanden voelde ik me slechter dan ooit en gaf ik bijna de moed op. Maar Laura moedigde me aan om vol te houden. En inderdaad, na die twee maanden voelde ik me langzaamaan beter worden. En nu, na vijf maanden heb ik nergens last meer van! Mijn menstruatie is weer regelmatig, ik heb geen hevige buikkrampen meer, mijn huid is weer rustig en ik voel me een stuk gelukkiger en meer in balans. Mijn man en kinderen zijn ook weer blij met me ;). Laura, ik wil je bedanken voor al je steun en begeleiding. En ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen met deze zeer vervelende klachten.

  Beantwoorden
 • 6 mei 2017 om 13:26
  Permalink

  Laura is een topper. Deskundige en goede begeleiding! Zelf had ik al een hele tijd last van vermoeidheid, geen energie, hormonale disbalans. Gezond eten en voldoende bewegen deed ik al, maar dat bleek niet voldoende. Na een consult bij Laura heeft zij mij een aantal voedingssupplementen geadviseerd. Ook gaf ze voedingstips waar ik (ondanks dat ik vond dat ik gezond at) zeker wat mee kan!!! Ik merkte al vrij snel resultaat. Meer energie, beter slapen, mijn hormonale disbalans beter in balans. Kortom: een aanrader!

  Beantwoorden
 • 10 september 2017 om 12:15
  Permalink

  Ik had mega last van vermoeidheid op de meest vreemde tijdstippen en ook al dacht ik gezond te eten viel ik maar niet af. Laura is gaan kijken naar mijn eetgedrag en mijn dagelijkse ritme waarin al snel duidelijk werd dat ik een instabiele bloedsuikerspiegel had en niet altijd de juiste keuzes maakte betreft het eten. Ik kreeg een op maat gemaakt voedingsadvies waarmee ik aan de slag kon gaan. Je zult wel denken dan moet je alleen maar rauwe broccoli gaan eten en smoothie’s van bieten en spruiten maar niets is minder waar, ik mocht meer eten dan ik deed en eigenlijk waren alle gerechten heerlijk super makkelijk te bereiden. In tussentijd ben lekker drie keer in de week gaan sporten en voel ik mij super ! Ik ben in drie maanden zo’n 9kilo afgevallen en flink wat centimeters kwijtgeraakt en dat door een beetje bewegen en bewust en gezond te eten. HEERLIJK ! Laura is super fijn om mee te werken en ze heeft mij net dat steuntje in de rug gegeven die ik nodig had. Dank je wel !

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 21:28
  Permalink

  In februari via mijn werkgever een traject gestart bij Laura en ik kan alleen maar erg blij zijn met deze stap! Ik was op dat moment niet gelukkig met mezelf, mijn overgewicht die in de afgelopen 5 jaar sinds ik gestopt was met roken alleen maar meer was geworden en daarnaast ervoer ik veel stress, sliep ik slecht en had ik weinig energie. Door het persoonlijke plan met eetschema’s, recepten, een supplementen plan, het e-book en de 6 consulst voel ik me nu weer een stuk beter, ben ik 16 kilo afgevallen, heb ik veel meer energie en veel minder stress! Ik slaap gewoon weer goed en zie alles weer positief in! Zonder het gevoel te hebben dat ik een dieet volg, want dat is het ook niet! Super bedankt en ik raad het iedereen aan! Kim

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 21:33
  Permalink

  Een traject van 12 weken gevolgd bij Laura. Ik was al een tijdje begonnen met anders eten, maar daar was ik in een jaar tijd wat kilo’s van aangekomen. Ook had ik weinig energie en veel last van mijn spieren. De weekmenu’s, supplementen en adviezen van Laura hebben geresulteerd in een voor mij prima resultaat waar ik heel blij mee ben. Bijna 7 kilo lichter en met meer energie en opgedane kennis voel ik mij heerlijk. Laura, bedankt!

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 21:34
  Permalink

  Eindelijk, na 30 jaar tobben met zowel mijn humeur als de fysieke klachten die bij het vrouw zij horen, kwam ik Laura tegen. Na een informeel gesprek over mijn klachten gaf zij aan mij te kunnen helpen. Nu, 4 maanden later, heb ik voor het eerst mogen ervaren hoe het is om ‘normaal’ te menstrueren. Een mijlpaal. Geen twee weken van te voren al signalen, hevige buikkrampen die me lam leggen, moodswings van hier tot Tokio…. het is een feest! Ik ben stabiel, energieker en ben ook nog eens de broodnodige 8+ kilo afgevallen die ik graag wilde. Daarbij komt dat ik mijn gewicht makkelijk kan controleren nu omdat ik weet wat ik moet doen. Super blij met dit fantastische resultaat.

  Beantwoorden
 • 5 januari 2018 om 21:32
  Permalink

  Laura is een heel prettig persoon. Ze weet waar ze over praat. Weet je goed te begeleiden en niks is raar bij haar. Je kunt alles met haar bespreken ze heeft nergens een oordeel over en dat is heel prettig. Zij ging zelfs gaat met mij mee naar een kickboksles die ik spannend vond. Ik vind het een echte topper. Ben reuze blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Zelf heb ik het gewicht het einde van ons traject niet bereikt, maar daarin tegen ben ik wel door heel angsten heen gegaan. Ik weet nu hoe en wat ik moet doen om af te vallen en dat gaat goed komen.
  Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag begeleiden in hun weg. Mij heb je heel goed op weg geholpen daar ben ik je zeer dankbaar voor Lfs Angelique

  Beantwoorden
 • 22 februari 2018 om 13:17
  Permalink

  Goede begeleiding en tips gehad om bewust te worden van je eigen lijf en leefgewoonten. Hierdoor ben ik optimaal geïnspireerd om vaste gewoontes te wijzigen. Nu na een aantal maanden fantastische resultaten behaald. Een aanrader voor iedereen.

  Beantwoorden
 • 29 maart 2018 om 12:15
  Permalink

  Dank je wel Laura voor de fijne begeleiding tijdens mijn traject waarbij ik de wens had om mijn migraineaanvallen te reduceren tot zo min mogelijk. Ondanks dat het traject nog niet helemaal is beëindigd en ik nog niet helemaal ben waar ik wil zijn, zijn er wel grote stappen gezet en gaat het een heeeeel stuk beter! Ik ben er ontzettend blij mee!

  Beantwoorden
 • 27 augustus 2018 om 08:50
  Permalink

  Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Laura. Ik was nieuwsgierig of mijn huidige voedingspatroon aansloot bij mijn leeftijd en actieve levensstijl. Het advies van Laura heeft mij inzicht gegeven die ik wilde en ervoor gezorgd dat ik mij heel fit en vitaal voel. Daarnaast is Laura een ontzettende lieve vrouw met oprechte aandacht voor haar klant. Dank Laura! Ik heb veel van je geleerd en kijk uit naar het yoga weekend! Liefs, Chris

  Beantwoorden
 • 10 mei 2019 om 13:59
  Permalink

  18 Juni 2018 werd er bij mij, tot mijn grote verbazing en bij toeval, Diabetes type 2 geconstateerd. (Ik had een niet nuchtere glucose van 12,1 mmol/l) Na een dubbelcheck en een echo om mijn organen te onderzoeken kon mijn huisarts niets anders bedenken dan dat ik aan de medicijnen zou moeten. Hij wilde mij dan ook doorverwijzen naar de praktijkondersteuner, om het een en ander door te spreken en vervolgens met de behandeling te starten. Dat was ik echter niet van plan.

  Ik heb een slank fysiek en probeer zo gezond mogelijk te leven met bijna geen tot geen suikers, vlees, koffie en alcohol en was zeker niet van plan om vanaf dan (ik was net 48 geworden) mijn hele leven aan de medicijnen te gaan. Gelukkig kende ik een van de medewerkers van Praktijk Apeldoorn persoonlijk en gaf zij aan dat ze mij binnen afzienbare tijd van de diabetes af kon helpen. Dat was precies wat ik wilde horen. We hebben mijn voedingspatroon waar nodig aangepast, ik kreeg hoogwaardige supplementen voorgeschreven en ik heb binnen de praktijk NAET behandelingen gehad. Op 7 december 2018 (5 maanden en 20 dagen later) zat mijn nuchtere glucose op 5,2 en de HbA1c op 42. Beide dus weer binnen de normaal wenselijke marges.

  Ik ben blij dat ik Laura persoonlijk kende, mocht dat namelijk niet het geval zijn geweest dan had de kans bestaan dat ik niet wist hoe ik mijn situatie had moeten aanpakken waardoor ik mogelijk toch met de medicijnen was begonnen. Maar zo ver is het dus niet gekomen. Dankzij de hulp van Laura (voeding, supplementen en NAET) ben ik binnen een klein half jaar van Diabetes type 2 afgekomen. Het grote voordeel van dit alles is dat ik nu een nog gezonder voedingspatroon heb gekregen!

  Beantwoorden
 • 7 juni 2019 om 13:56
  Permalink

  Sinds enige tijd nu bezig met NEAT therapie – met de eerste gedachte “baat ‘t niet etc etc” .

  Tot nu kan ik er alleen positief over zijn, we zijn stof voor stof aan het behandelen en mijn lichaam reageert er goed op. het is echt niet dat ik een heel zweverig type ben, maar ik en dus ook mijn lichaam stonden er goed voor open….

  Benieuwd hoe het verder gaat – ik zal jullie op de hoogte houden.

  Dit is geen reclame voor haar – maar wil gewoon even kwijt dat ik echt heeeeel erg tevreden ben met Laura Kluyver (Apeldoorn – ik woon in Haarlem dus ik rij daar bijna wekelijks 2.5/ 3 uur voor “om”). Geeft toch ook wel wat aan en even een stukje toeren vind ik ook wel lekker .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *