Voedingsadvies

Wil je weten wat echt gezond eten is? Kies dan voor orthomoleculair voedingsadvies en meet jezelf een gezond, voedzaam en lekker voedingspatroon aan. GEEN STRENG DIEET!

Kies je voor een consult, onthoudt dan dat het anders is dan anders. Mijn consulten zijn een soort privé-lezingen; ik leer je alles wat je moet weten over de werking van je lichaam, waarom die ene voeding niet goed voor je is en wat dan wel goed is. En vooral hoe we je lichaam weer gezond krijgen.

voedingsadvies

Na afloop van ons traject heb jij:

  • meer kennis en inzicht over de werking van je lichaam
  • weet je welke supplementen goed voor je zijn en waarom
  • van de voedingsadviezen een leefstijl gemaakt
  • een gezonder, fitter en energieker lichaam

Voor wie?

Mijn werkwijze is ‘anders’ en niet voor iedereen geschikt. Het is essentieel dat je je kunt vinden in mijn manier van behandelen. Ik geef bijvoorbeeld veel informatie die ik voor je uitschrijf en die je moet ‘bestuderen’. Er worden voedingsrichtlijnen gegeven en supplementadvies. Ook kan het zijn dat ik eerst test d.m.v. kinesiologie (spierspanningstesten) om te kijken waar de disbalans in het lichaam zich bevindt. Voorafgaand vindt er altijd een telefonische intake plaats van zo’n 20 minuten. Dit is geheel vrijblijvend.

Voedingsadvies

Een eerste consult neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. We nemen je huidige voedingspatroon door, het uitgebreide anamneseformulier en de voedingsrichtlijnen. Indien nodig gaan we je meten en wegen en krijg je een bloeddrukmeting. Na het eerste consult is het gebruikelijk dat we elkaar in elk geval nog twee a drie keer zien om de vooruitgang te bespreken en/of e.e.a. aan te passen.

Voor meer informatie over onze specialisaties kijk onder “Behandelingen”.

Reacties zijn gesloten.