Behandeling op afstand

De biotensor is een uniek instrument voor het testen op energetische trillingen. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan ziek is zal de frequentie wijzigen. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen.

Het is mogelijk om allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van de persoon, zowel fysiek als psychisch en emotioneel. Op deze manier worden de oorzaken van de klachten behandeld in plaats van uitsluitend symptomen. Denk bijv. aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Het werken met de biosensor gaat razendsnel, binnen een minuut zijn bijvoorbeeld tientallen producten of testbuisjes te testen.

De oorzak(en) van de klacht

Is de oorzaak bekend? Dan gaan we behandelen. Ik maak hierbij gebruik van mijn heldervoelendheid en de biotensor. Het enige wat jij hoeft te doen is een recente foto sturen op de dag van de behandeling. Na afloop van de behandeling laat ik je weten wat eruit kwam en wat ik die dag behandeld heb.

De behandeling werkt nog 24 uur na. In die 24 uur kun je wat last krijgen van lichte ontgiftingsverschijnselen, denk hierbij aan; lichte hoofdpijn, vermoeidheid, sterk ruikende urine en/of meer ontlasting. Na 24 uur horen deze klachten verdwenen te zijn en zul je je over het algemeen al wat energieker en meer in balans voelen. De eerste doormeting zal een indicatie geven hoeveel behandelingen we ongeveer nodig hebben.

De voordelen van afstandsbehandelingen

  • Het scheelt veel tijd
  • Prettig wanneer je te ziek bent om te komen
  • Handig wanneer je met jonge kinderen thuis bent
  • Fijn voor kinderen tussen de 0-4 jaar
  • Minder heftige ’na-reactie’ t.o.v. een behandeling in de praktijk
  • Handig wanneer je ver weg woont
  • Geen dieetrestricties t.o.v. een behandeling in de praktijk

Wil je een behandeling inplannen? Stuur ons een mail met je vraag/klacht/kwaal of ziektebeeld om te kijken of wij je kunnen helpen.