Over ons

Gezondheidscentrum Green-Company is in 2013 opgericht door Natuurgeneeskundig therapeut Laura Kluyver. Een gezondheidscentrum die zich specialiseert in Kinesiologie, de Total Reset methode en Orthomoleculaire voedings- en supplementleer.

Het was ooit mijn droom om zoveel mogelijk mensen bewust te maken hoe we tegenwoordig leven, eten en bewegen. Veelal een hectisch leven; vol stress, ongezonde voeding en een tekort aan beweging. Daar word je ziek van, punt. Of je klachten nu mild (denk aan (contact)allergie, hoofdpijn, darmkrampen of stress) of hevig zijn (bijv. migraine, slapeloosheid, burn-out, huidaandoeningen): er is sprake van een disbalans in het lichaam. En die moeten we zien op te lossen. Zodra je lichaam weer volledig in balans is zul je merken dat je klachten verdwijnen en niet meer terug komen. Dit geldt voor zowel fysieke als mentale klachten.

Het klinkt heel simpel, maar eigenlijk is dat het ook. Ons lichaam kan zichzelf genezen mits het de juiste ‘tools’ krijgt aangereikt. En die tools kunnen wij geven.

Inmiddels ben ik een heel eind op weg met mijn missie en mogen wij mensen uit heel Nederland ontvangen die graag op een natuurlijke manier willen herstellen van hun klacht, kwaal of ziektebeeld. Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie over wie wij zien en wat we voor je kunnen betekenen.