Tarieven

Consulten 2024:
BTW vrijgesteld

Vrijblijvend intakegesprek 20 min.                               Gratis (telefonisch)
Eerste consult Kinesiologie / Voedingsadvies            € 120,00
Vervolgconsulten Kinesiologie / Voedingsadvies       €  65,00
Behandeling op afstand                                             €  50,00
Vervolgconsult Kinesiologie/ uitgebreid (60 min)       €  85,00
Supplementadvies uitgebreid (60 min)                       € 100,00

Uitzondering: Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar geldt een gereduceerd tarief voor het eerste consult namelijk 95 euro. Dit heeft met een kortere behandeltijd en snellere manier van behandelen te maken. 

Kijk op de website voor meer informatie over vergoedingen.

Consult 

Het eerste consult Kinesiologie en Voedingsadvies nemen circa 1 uur in beslag. De overige consulten zullen zo’n 30* minuten in beslag nemen. *Indien je veel getest wilt hebben en/of veel vragen hebt, willen wij je vragen dit te mailen zodat we per mail kunnen antwoorden of meer ruimte boeken om je te testen. Alle tijd na 30 minuten wordt extra berekend indien er aanvullende vragen zijn om te testen of te meten vanuit de client.

Algemene voorwaarden

Green-Company kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van informatie. Green-Company aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de gegeven informatie. De toepassing van de informatie en gevolgen ervan zijn geheel afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. Green-Company is niet verantwoordelijk voor eventuele doelen die niet behaald worden. Informeer ten allen tijde uw huisarts en/of specialist wanneer er sprake is van ernstige en/of chronische ziektebeelden.

Annuleren van een afspraak

Afspraken dienen telefonisch of per sms op werkdagen, minimaal 24 uur voor de afspraak, geannuleerd te worden. Bij annulering minder dan 24 uur voor aanvang van een consult is, gezien de gereserveerde tijd, een bedrag verschuldigd van € 50,-. 

K.v.K.: 65361784 | IBAN: NL56 ASNB 0932 8621 52 | BTW: NL001379041B48