Behandelingen

Je voelt je al jaren niet echt goed. Je bent (chronisch) vermoeid, slaapt slecht, je kleren gaan steeds strakker zitten, je bent bang voor een burn-out, ervaart veel stress of je bent gediagnosticeerd met een syndroom, allergie, intolerantie of ziektebeeld. Herkenbaar? Wij kunnen helpen.

In een aantal weken tijd helpen wij je zoveel mogelijk van je klachten af. Hoe? Door je lichaam weer te ‘resetten’ en het de juiste voedingsstoffen te geven. Zo simpel kan het zijn.

Kies je voor een behandeltraject, onthoudt dan dat het anders is dan anders. We kijken nauwkeurig naar je klachtenpatroon, gezondheid en geschiedenis. Daarna meten we je door door middel van Kinesiologie om te kijken waar de disbalans is ontstaan. Hierna gaan we aan de slag met Kinesiologie. Indien er aanvullend advies nodig is betreft voeding en suppletie, geven we deze adviezen tijdens de consulten mee.

Onze specialisaties liggen op het gebied van:

Heb je een andere klacht, kwaal of ziektebeeld? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze kennis is zeer breed en het zal niet snel voorkomen dat we je niet kunnen behandelen.

Wij passen niet bij elkaar als je:

  • een wonderpilletje verwacht zonder verdere uitleg
  • eigenlijk geen tijd, zin of energie in je gezondheid wilt steken
  • wordt gedwongen door je partner om bij ons te komen
  • niet zelfstandig aan de slag kunt en elke dag begeleiding nodig hebt
  • niet houdt van een beetje humor en een flinke dosis luchtigheid šŸ˜‰