Vergoedingen

BATC-code: BR-02968
AGB-code praktijk: 90066552
AGB-code zorgverlener: 90107377 

Vergoedingen 2023

Green-Company is aangesloten bij de erkende beroepsvereniging BATC. Je vindt HIER een lijst met actuele informatie over vergoedingen 2023. Controleer of mijn beroepsvereniging BATC erkend wordt evenals natuurgeneeskundige behandelingen (prestatiecode 24005 of 24002).

Voorwaarden:

De volgende voorwaarden kunnen van toepassing zijn:

  • Alle zorgverzekeraars: de natuurgeneeskundig therapeut is aangesloten bij een door de zorgverzekeraar erkende beroepsvereniging.
  • Bij zorgverzekeraars die vallen onder VGZ dient de zorgverlener (therapeut) vermeld te zijn in Vergelijk & Kies om voor vergoeding in aanmerking te komen.
  • De Amersfoortse, Ditzo, DSW, Stad Holland en Zorg en Zekerheid: natuurgeneeskundige therapie wordt alleen vergoed voor de kosten van een consult bij een arts die BIG-geregistreerd is.
  • Bij Zilveren Kruis, Pro Life en De Friesland wordt prestatiecode 24005 ‘Behandeling overige natuurgeneeskunde’ niet meer gedekt (24002 wel)
  • Sommige zorgverzekeraars: de natuurgeneeskundig therapeut wordt alleen vergoed voor bepaalde disciplines binnen de natuurgeneeskunde. Neem bij twijfel contact op met de eigen zorgverzekeraar.

Beroepsverenigingen

De volgende beroepsverenigingen hebben betrekking op de natuurgeneeskunde (natuurgeneeswijzen) of een onderliggende specialisatie:

  • AVIG, BATC, CAT, FAGT, LVNT, MBOG, NFPN, NVGN, NVF, NVST, NWP, RBCZ, NIBIG, VBAG, VIT, of de VVET

Reacties zijn gesloten.