Vrijblijvend intakegesprek

Ik kan me voorstellen dat je eerst even kennis wilt maken met mij: passen we bij elkaar, is er een ‘klik’ maar bovenal: wat kan ik eventueel voor je betekenen.

Tijdens het intakegesprek nemen we in het kort je wensen door. Waar heb je last van, hoe lang heb je hier al last van en wat heb je tot nu toe zelf geprobeerd te doen? Na ons intakegesprek van 30 minuten heb ik een goed beeld van jouw klachtenpatroon en wat ik voor je kan betekenen.

Welk traject past bij jou?

Na het intakegesprek kies jij ervoor of je wel of geen traject wilt starten. Ik adviseer je welk traject het beste bij je past en als je ervoor wilt gaan kunnen we vrijwel direct aan de slag. Vanzelfsprekend vraag ik je nog een bevestiging te ondertekenen zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Kosten intakegesprek

Dit gesprek is geheel kosteloos wanneer je bij mij op de praktijk komt. Voor intakegesprekken aan huis reken ik enkel een kilometervergoeding a 0,21 cent per kilometer.

Voel je niet verplicht

Merk je dat de wederzijdse klik er niet is of dat je er toch nog niet klaar voor bent om een traject te starten? Het intakegesprek is geheel vrijblijvend dus nee zeggen mag altijd. Het is mijn ervaring dat een traject het beste slaagt wanneer beide partijen er volledig voor gaan. Word je ‘gedwongen’ door je partner om een traject te starten? Mijn advies? Doe het niet. Enkel en alleen wanneer jij echt wilt starten en de weerstand uit de weg is, gaan wij samen aan de slag. Het moet wel leuk blijven ;).